skip to Main Content

Riemen vast en maak je klaar om meer te weten over  jouw favoriete fitness website!

Fit-slank.nl werd in 2008 opgericht als alternatief voor mensen die valse informatie van andere fitness sites zat waren. In die periode werd fitness steeds populairder en dat was goed nieuws, aangezien fitness een belangrijke rol moet spelen in het leven van een ieder. Het probleem hierbij was dat vele websites valse informatie en incorrecte tips aanboden om snel wat geld te verdienen. Dit viel ons niet goed en eventueel hadden wij besloten om onze eigen website op te richten, zodat wij mensen de juiste tips en informatie konden aanbieden. Wij zagen dit als een goede stap voor mensen die graag fit willen worden en blijven. Het feit dat onze website steeds populairder werd was ook goed nieuws, omdat wij dan de misleidende sites konden ontmaskeren en de spotlight konden zetten op sites die goede bedoelingen hadden. Over het algemeen heeft fit-slank.nl een flinke bijdrage geleverd aan fitness in Nederland en wij zijn daar behoorlijk trost op.

Onze visie is om fitness in Nederland te promoten totdat elke Nederlander en eventueel ook iedereen op de wereld de beslissing neemt om fit te worden en te blijven.

Onze missie is om een verschil te maken in de wereld met betrekking tot fitness.

Wij hopen dat deze informatie jou meer heeft verteld over wat wij doen en we hopen ook dat wij jou hebben geïnspireerd om fit te worden en te blijven. Voor nu moeten we afscheid nemen van je, maar we zijn er zeker van dat jij ons weer zal bezoeken.

Back To Top